5 Comments

 1. CID

  Cum pusca mea „pregătirea lui era destul de avansată” dar nu-i testasera tocmai rezistenta psihica.Pai aia se testeaza prima,altfel toata pregatirea e in zadar.

  • Marian

   Probabil ca l-au pus mai întâi sa-si toarne colegii, prietenii, rudele… când un om va face asta, deja e pe „calea cea buna” 🙂

  • George Damian

   Stilul este deficitar, o înșiruire seacă. Despre valoarea de adevăr a afirmațiilor autorului nu mă pot pronunța.

 2. Liviu Petre

  Pai de ce povestiti episodul cu Sima, daca nu va pronuntati asupra „valorii de adevar” a cartii? Sau de ce ati ales numai (sau tocmai) acest episod si nu episodul despre tanrul lider PNL (Tariceanu?) care in martie 1990 livra SIE (Informatii Externe?) informatii din interior despre partidele istorice? Sau episodul despre cum ajuns Elvis director la SIE? Si mai sunt multe altele, mai cu seama cele despre sedintele de „bilant” ale conducerii CIE sau despre „profesionalismul” unor geimsbonzi din DIE/CIE.
  Adevarul este ca volumul la care va referiti este unul dintre cele mai interesante despre cum era sa fii „spion” pe vremea lui Ceausescu si Iliescu. A, sa nu uit: povestea lui Ionescu Silvian, autointitulat sef al lui Basescu dela Anvers (de fapt, poate doar sa fie o iluzie al lui Silvian si el sa nu fi stiut, mai probabil este ca Basescu sa-i fi fost sef si sa il controleze pe Silvian, in ciuda rangurilor formal afisate).

Lasă un răspuns