9 Comments

 1. N-am vazut (inca) filmul dar chiar asa de prost nu poate sa fie daca a luat locul doi la Berlin. Nu ti-a placut tie, iar asta e cu totul altceva. Arta e subiectiva, nu sunt baremuri clare ca la atletism… dar dupa cum zici, nici mie n-o sa-mi placa 🙂

 2. gabi

  Mai, voi ma faceti sa vad filmul asta! (doar ca sa-l pot comenta negativ in cunostinta de cauza 😛 Si zau ca n-am chef sa dau banii pe bilet!)

 3. Marian

  Astfel de filme, daca e sa acreditam teoria conspiratiei, nu sunt niciodata proaste – daca ar fi proaste, ideea subliminala pe care, conform acestor teorii, filmul încearca sa o bage pe usa din dos a creierului nu ar reusi iar stratagema ar da gres.

 4. Radu

  Doar fiindcă se bazează pe documentele epocii despre starea mizerabilă din toate punctele de vedere a clerului ortodox nu trebuie să te simți vexat (tu ca iubitor de ortodoxie românească) și să declari un impecabil fim istoric, ca prost. Fi sincer cu tine însuți și recunoaște că asta te-a supărat. Și n-ai argumente să spui că nu era așa (cu clerul, în epocă). Asta dacă te socoți un istoric adevărat.

 5. Radu P.

  Aseara am vazut „filmul” la cinematograf.
  Este clar o propaganda antiromaneasca conform careia stramosii nostri de acum 180 de ani au fost niste barbari cruzi si jegosi.
  Nu stiu pe ce se bazeaza tipii astia care au facut insiruirea asta fara noima de imagini. Nu cred ca asa a fost cum prezinta ei lucrurile.
  Brutalitatea si obscenitatea limbajului socheaza. Mi-a fost rusine de sotia mea ca am dus-o la asa o porcarie.
  Inteleg ca „filmul” a avut o finantare europeana generoasa. Probabil ca si „contractul” de finantare a prevazut defaimarea romanilor.

 6. radu nicolae

  trist ca se pistoneaza atat de mult pe propaganda antiromaneasca (culmea! tot de catre romani), la fel de trist ca in cazul Boia cu acelas gen de accente antiromanesti din „Istorie si mit….!?”

 7. NCC

  …am citit articolele de pe blog cu tag „romi” & co si cam banuiesc ce vrei sa spui despre ideologia filmului…, dar n-ai vrea mai bine sa nu banuiesc si sa faci articolul asa cum zici ca ai sa il faci? 🙂 spor la munca!

Lasă un răspuns