7 Comments

 1. ionut

  Si mai citisem comentarii in perioada asta ca vor sa-l propuna reprezentantul „vocii strazii”, asa ca oameni buni stim cine este acest om platit din banii publici de o televiziune care face numai gauri in buget( despre asta nu face emisiuni), care doar face gauri in mintile noastre si incearca sa bage hâră intre oameni….el lasa impresia ca stie orice dar credeti-ma ca este manipulat si controlat…asta incearca si el cu societatea!

 2. Marian

  @Ionut informeaza-te , unu la mana nu mai are emisiune pe TVR de mult, doi el platea spatiu de emisie catre TVR, nu era platit pentru emisiunea sa, el platea pentru o ora de emisie si incasa banii din reclamele difuzate pe parcursul emisiunii.
  Legat de manipulat si controlat, lasa propaganda tovarase ca nu esti decat un postac cu pareri venite de sus.

 3. Nadia

  Dacă ar fi fost controlat, nu spunea atâtor lucruri pe nume, evident incomode la adresa ”făptuitorilor de bine”.
  Da, este o voce incomodă, de care românii au nevoie să le deschidă mintea.
  Nu-i musai să fie la TVR 1, cine-i apreciază analizele, îl caută pe price canal tv.

  • Pompiliu

   ….te-ai gasit tu sa faci pe analista. Cand era la antene, pupincurea pe-acolo, acum cand a schimbat tv-ul, pupincureste in alta parte. Asta este adevarul, josnicii ca el, sunt platiti sa dea nu tara, credinta si traditii, dar ma rog, nu cred ca este ceestin ortodox, cum nici tu nu cred ca esti…

 4. aster

  De ce naiba ar trebui statul să plătească salarii unor oameni care nu fac nimic, dar absolut nimic util. Iar dacă cineva crede că preoții sunt utili, să-i plătească din buzunarul lor. Deci dacă cei care cred în povești au nevoie de cineva ca să i le spună în fiecare dumincă, să-i plătească. Tot ce-i legat de religie să fie achitat doar de „consumatori” și nu de întreg poporul. Cu atât mai mult că vreo 50% din cei care se declară „ortodocși” nu frecventează biserica și nu au nevoie în fond de religie, deci nu consumă. Să achite doar cei care consumă și au nevoie de asta zi de zi.

Lasă un răspuns