19 Comments

  • dogi

   rosica asteptam comentariile tale! noi nu comentam, noi….patrundem problemele!!!dar nu foarte adanc sa nu platim pensie alimentara!!!

 1. Dorin

  Se pare ca apetitul sexual al lui Carol II avea un rol important in deciziile acestuia.

  Am gasit aici: memoria.ro marturia cuiva despre un caz celebru in epoca de amanta de ocazie a regelui:

  „Astfel, despre numirea comandantului Străjeriei se spuneau următoarele: fiind într-o vizită protocolară într-un oraş din Bucovina, regele a văzut printre oaspeţi o femeie deosebit de frumoasă, pe care ar fi dorit să o aibă la pat. În aceste condiţii, avea în suita sa oameni specializaţi, care au făcut investigaţiile necesare, au identificat persoana şi au convenit cu soţul, care era maior activ la o unitate militară, să o cedeze pentru un timp, în schimbul unei înalte funcţii de stat. Şi, astfel, acesta a ajuns comandantul Străjii ţării şi raporta zilnic Maiestăţii sale că cei două milioane de străjeri sunt ?Gata la datorie!”

  Ce incredere mai avea oare populatia in rege cand stia ca se expune in felul asta?

  • Marian

   Comandantul Strajerilor era unul Sidorovici Teofil. A scris o carte în 1938 despre Voievodul de ALba-Iulia atât de lingusitoare încât si lui Avramescu (cei care au ceva cu Paunescu pot sa substituie poetii 🙂 ) i s-ar fi facut sila. Sora lui a devenit celebra 10 ani mai târziu (si din fericire a fost uitata). Se numea Alexandra Sidorovici, zisa Sasa. Voeievodul, rege în 1945, o numeste prin decret regal la propunerea lui Patrascanu, ca acuzator public, împreuna cu alti tortionari, si s-a achitat de minune de acest lucru, procesele marilor tradari nationale curatind practic RO de intelectuali. Ulterior a devenit sotia altui politruc, de data asta extrem de cunoscut, Silviu Brucan.

   Daca este adevarat ca Sasa a trecut prin patul regal, trebuie ca evreicile sunt dotate din acet punct de vedere …

 2. Julia

  Carol II avea PRIAPISM. Numele disfuncţiei erectile vine de la zeul grec Priapus, un zeu al fertilității adesea reprezentat cu o erecție disproporționat de mare și permanentă. Revistele vremii (ex. Realitatea Ilustratä) comentau cä Domnia Sa – Regele, isi lega ELEMENTUL cu un elastic, pe picior, deoarece IN POZIŢIE ajungea aproape de genunchi … ca la armăsari in perioada de mont. Se prea poate sä fi fost doar bârfe… dar erau tare gustate de contemporani. Cât despre Elena Lupescu, se spunea că era singura care FĂCEA FAŢĂ – PROPORŢILOR cabaline…

 3. olteanu

  Am trait un an cu o rusoaica isterica[intre 73-74 la Brasov] si cresd ca una ca ea ii tempera priapismul lui Carol al 2-lea dar nu cred ca rezista la lungime.

 4. Fonetic

  A fost un minunat dar cu care a fost inzestrat, dar care, probabil i-a provocat de multe ori si neajunsuri. Personal i-am admirat si ii admiir pe cei foarte generos dotati. Dumnezeu sa ii ajute, sa se bucure de darul lor si sa ii bucure si pe cei din jur. Trebuie sa recunoastem ca acest dar este esential in vaiata noastra, a oamenilor, dar, cu regret, nu toti avem parte de el…
  Va dioresc sanatate, bucurii si sa aveti ocazia sa admirati cat mai multe daruri, cat mai generoase…

Lasă un răspuns