18 Comments

 1. liliana

  farmecul unui bărbat nu stă întodeuna în frumuseţea gen Pierce Brosnan. un spion nu cred că va arăta vreodată ca în filmele cu spioni, un clişeu inoculat de marketing, armele sale, chiar şi cele de seducţie, vor fi altele, că doar nu o vizează pe Mimi Cămătăreasa. din fotografie aş zice că e un bărbat interesant mai degrabă decât frumos. bine şi etaloanele frumuseţii s-au schimbat din 74/2014.

 2. Lidia Otilia Danilof

  Care au fost pârghiile cu care s-a acţionat asupra lui de a fost ales pentru sectoare aşa „delicate” şi numit şef birou la o vârstă aşa de tânără? In rest, despre cum arăta în fotogtafia postată, se vede bine că avea ce mânca, maşină de serviciu sau personală, pentru că avea deja guşă şi, probabil, şi ceva burtă…cu privirea aceea de „ehei, ce ştiţi voi!..” cred, într-adevăr, că putea face multe cuceriri.

 3. Marian Bogdan Teşileanu

  FOTOGRAFIA ESTE UN TRUCAJ DE AGEAMIUIAR ÎN CONTEXTUL UNUI ARTICOL CE SE VREA SERIOS, CHIAR NESIMŢIT PENTRU CĂ NE FACE SĂ NE PIERDEM VREMEA. DOVADA:L-AŢI „ÎMBRĂCAT” PE PRETINSUL CARAMAN CU CĂMAŞĂ DE GĂRZI PATRIOTICE, TUNICĂ DE SUBOFIŢER CU PETLIŢE DE SOLDAT ŞI I-AŢI AGĂŢAT GRADE DE COLONEL FĂRĂ INSEMNE DE ARMĂ !!! RUŞINE!!!

 4. Marian

  Poza poate fi autentica.
  http://www.frontpress.ro/wp-content/uploads/2011/07/gheorghe-enoiu-20100827100704.jpg
  Uite deasupra un alt colonel, si el fara semne de ofiter, si fara semne de arma (caci securitatea oricum nu era o arma).
  Pacepa iarasi nu avea semne de arma, dar avea frunzele de general.
  http://img99.imageshack.us/img99/4340/pacepa.jpg
  Mie în armata mi s-a facut poza pentru carnetul de soldat îmbracat în uniforma de subofiter (dar fara grade) – pentru ca asta urmam sa devin.

 5. Salutare, George!
  Uite un cititorul de-al nostru bine informat a comentat asa la Ziaristi Online:
  „Bre nea Damiene, asta nu e fisa de cadre frate !!! Asta e fisa care a insotit propunerea de avansare la gradul de general – maior care s-a produs la 23 August 1974(daca nu ma insel atunci au mai primit cite o stea pacepa, geoana senior, tatal stirpiturii de Tismaneanu si Nicolae Doicaru U.M. 0920-Bucuresti !!!” – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2013/08/30/mihai-caraman-uncut-george-damian-prezinta-o-fotografie-de-arhiva-si-fisa-de-cadre-a-spionului-die-care-a-penetrat-nato/#comment-27533

 6. Daniel Banner

  Pai daca tot suntem la capitolul performanta, hai sa mai amintim si alte performante ale „lucratorilor” in domeniu: dar nu mai voi referi la Gheorghe Ursu si altii, voi prefera un exemplu mai cunoscut si mai apropiat tie: Nicolae Paraschiv. Un portret cu el pe cand, ce, el nu arata bine? Sau el nu are performante, nu merita laudat? Mi-as dori ca blogul acesta sa nu mai ocoleasca subiectele cu adevarat dificile. Momentele de adevarat curaj, cum ar fi 15.11.1987. Nu stiu cum sa zic diplomat asa ca o zic direct: daca ramanea monarhia habsburgica parca era mai bine decat cu slabele state nationale de dupa 1918.

 7. Ageamiul

  Bre, ce de-a cunoscatori sunt in Romania noastra! „Legata cu sarma”, „n-are insemne de arma”, „e de dilibau”! Dar nu e unul care sa zica: „domnule, am mers la dosarul de arhiva, poza nu exista!”. Deh, e mai greu un pic! Da, domnule, poza e veritabila, e a unui ofiter din DIE, care purta unuiforma DOAR in astfel de ocazii (poate trebuia „okazii”?, mai stii?). Despre ce a facut omul, cat a fost performanta profesionala (unii zic ca de Gaulle ar fi inchis ochii pentru a le da o laba peste bot aliatilor!), si cat noroc, de ce informatiile au ajuns si la Moscova (azi unde ajung informatiile obtinute de Ion si Gheorghe?), e alta poveste! Ramane fascinant lautarismul invocat candva de Noica! Nu vom scapa de el in veci! Si, in rest, ce nu am facut/cunoscut noi, NU CONTEAZA! Felicitari, domnule Damian!