Meniu Închide

Ion Iliescu ministrul Tineretului, prin 1969

Nu ştiu prin ce ironie totală, pe euscreen.eu a apărut un interviu cu Ion Iliescu de când era ministrul Tineretului, în perioada în care suferea sub cizma grea a dictaturii lui Nicolae Ceauşescu. Am făcut eforturi să ascult până la capăt cele trei minute de discurs ale lui Ion Iliescu. Nici în ziua de azi nu şi-a schimbat amicul Ilici vocabularul. Mă rog, unele cuvinte i-au ieşit din uz, însă în principiu frazarea a rămas aceeaşi. Chiar vă recomand să vă rupeţi trei minute din viaţă şi să îl ascultaţi pe Ion Iliescu cel din 1969. Apoi să-mi spuneţi sincer dacă chiar credeţi că tovarăşul Ion Iliescu s-a schimbat. Din păcate clipul nu poate fi văzut decât pe euscreen.eu, aşa că vă recomand călduros să urmaţi legătura de mai jos.

Ion Iliescu, ministrul Tineretului in anul 1969

Ion Iliescu 1969

P.S. Clipul vi-l arată pe Ion Iliescu cel din 1969. Aici puteţi să vedeţi ceva păreri despre Ion Iliescu cel de azi.Alătură-te celorlalți 250 de abonați.


Articole similare

6 comentarii

  1. Copacul creste in Gradina. ,mea

    Retroactiv este extrem de facil a emite judecati de valoare asupra unui om, care a avut totusi o opinie personala exprimata. Intr-o vreme , cand cel mai mic gest era studiat, si nu era tolerata nici o urma de dizidenta. Santeti convins d-le Istoric Ziarist ca a-ti fi fost cu mult mai viteaz!?!

  2. askmenoquestions

    Excelent vorbitor! N-a avut niciodata nevoie de nimeni sa-i scrie discursurile si a vorbit intotdeauna fluent, coerent si corect, ca si in acest interviu. Un adevarat reprezentant al scolii romanesti de odinioara, prin opozitie cu analfabetii produsi de scoala de dupa Revolutie!…

  3. ilie

    Da, remarcabil, nu s-a schimbat mai deloc. Cel putin nu in bine. oameni. Lucru destul de comun printre. Acelasi mesaj fara continut, care te pierde pe drum, iti spala creierul, te hipnotizeaza, te face sa crezi ca e totul merge bine. Pare f. capabil, pacat ca nu fost si nu e de partea buna.

Ai ceva de spus?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.