Meniu Închide

Svastica de la Moscova la Berlin. Şi în alte câteva locuri nebănuite

Istoria are multe secrete. Unul dintre ele îl dezvăluie istoricul de la Chişinău Veaceslav Stăvilă pe blogul său: între 1917-1920 svastica era simbol oficial la Moscova. Explicaţii pentru imaginile scoase la iveală? Munca dificilă, la bibliotecă şi în arhive… Am şi eu câteva imagini cu svastici pe unde nu te aştepţi, dar o să încerc să fac un material mai amplu. Până atunci:Alătură-te celorlalți 252 de abonați.


Articole similare

8 comentarii

 1. Pingback:Experimentul Steaua si Svastica. Armata Rosie si Rusia sovieto-imperiala au purtat svastica pana au predat-o Germaniei naziste - Revista Presei

 2. Pingback:Svastica de pe coroana Reginei Maria a României | George Damian

 3. Olariu Constantin

  Da, te dau pe spate asemenea informații, dar ele au logica lor dacă am cunoaște istoria așa cum a decurs ea și nu cum ne-au scris-o specialiștii în plăsmuiri.
  Național-socialismul ca ideologie – cu cele două variante politic și religios – s-a născut în Germania sfîrșitului de secol XlX, dar în rîndul mozaicilor nu germanilor. Ei ajungînd stăpînii Maicii Rusia după lovitura de stat din octombie 1917, și-au impus și simbolurile care le-au turbat mințile. Iar sminteala lui Hitler a apărut cu vreo 30 de ani mai tîrziu dar tot influențată de ciripeala satanistă a unui mozaic de soi.
  Aici este dovada istorică ce arată că bolșevicii cazari au fost primii naziști din istoria lumii!!!

 4. Pingback:Experimentul Steaua si Svastica. Armata Rosie si Rusia sovieto-imperiala au purtat svastica pana au predat-o Germaniei naziste « JurisCult

 5. Pingback:Svastica de pe coroana Reginei Maria a României « Cugir, amintiri din viitor

 6. Pingback:Coroana Reginei Maria | wikyromanesc

 7. Pingback:Romanii vechi. Istoria noastra: Svastica la romani | Romania MilitaryRomania Military

Ai ceva de spus?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.